ahol a tartalom nem csak szöveg, hanem mondanivaló

Szövegírás szolgáltatásaim

A szövegíró szolgáltatásaimat igyekszem úgy alakítani, hogy minden megrendelőm igényét le tudjam fedni. Ennek megfelelően egyedi szövegírással is meg tudsz bízni, de ha hosszabb távon szeretnél együtt működni velem, akkor szövegírás csomagokat is tudsz rendelni.

ALKALMI SZÖVEGÍRÁS

WEBOLDAL SZÖVEG: 35.500 ft-tól

BLOGBEJEGYZÉS: 6800 ft/db-tól

TERMÉK- VAGY SZOLGÁLTATÁSLEÍRÁS: 2,5 ft/karakter

LANDING OLDAL: 23.500 ft (~500 szó)

SOCIAL POSZT: 3000 ft/db-tól ( ~ 1500 karakter)

KÜLSŐ PR CIKK: 6200 ft/db-tól (~3000 karakter)

ÉRTÉKESÍTÉS-TÁMOGATÓ SZÖVEGEK: 3 ft/karakter

VIDEÓ, HANGANYAG SZÖVEG: 4000 ft/óra

SEO SZÖVEG: 2,5 ft/karakter

FOLYAMATOS SZÖVEGÍRÁS

Sokféle lehetőség közül választhatsz, ha eseti megbízás helyett inkább tartósan szeretnél együttműködni velem. WEBOLDAL SZÖVEGRÁS  | SOCIAL POSZT ÍRÁS  | BLOGÍRÁS  | TELJES MÁRKAKOMMUNIKÁCIÓ – bármelyiket rám bízhatod, ha “házon belül” nem fér bele az idődbe vagy egyszerűen csak teherként éled meg a feladatot.

A szövegírás csomagjaimat úgy állítottam össze, hogy könnyen ki tudd választani mire van szükséged és a kiszemelt pakkot az igényeid szerint variálhatod.

WEBOLDAL SZÖVEGÍRÁS

A weboldalad olyan, akárcsak a névjegykártyád. Minden részletében árulkodik rólad. A weboldal szöveg feladata, hogy kellő információt szolgáltasson rólad és az érdeklődőket szépen egy adott irányban átvezesse az oldalon.

Weboldal szövegírást EGYEDI árajánlat alapján vállalok (35.500 ft-tól) ami tartalmaz egy max. 45 perces Zoom konzultációt

SOCIAL MEDIA POSZTOK

A folyamatos közösségi média jelenlét nélkülözhetetlen ahhoz, hogy szem előtt legyél és be tudd “vonzani” azokat az embereket, akik tőled vásárolnak majd. A FB, Instagram, LinkedIN posztokkal építed az énmárkád, ami óriási előnyt ad a versenytársaidhoz képest.

Heti 2 vagy 3 db posztot (~1500 karakter) 22.000 ft-tól írok, amibe beletartozik egy ~15-20 perces projektindító konzultáció is

BLOGCIKKEK

Ha van már weboldalad, akkor érdemes folyamatosan megtölteni friss tartalommal. Ezért nem csak a Google algoritumus fog szeretni, hanem az olvasóid is. A blogcikkekkel nagyon jól tudod építeni a szakértői státuszodat is, ami szintén mellettük szól.

Havi 4 db blogcikket (4×500 szó) 25.200 ft-tól vállalok, amibe beletartozik egy ~15-20 perces projektindító konzultáció is

+ KONZULTÁCIÓS ALKALMAK

Igény esetén a LESZERZŐDÖTT projektekhez plusz konzultációs alkalom vehető igénybe előre egyeztetett időpontban 4000 ft/óra díjjal, ami a szövegek átadása után azokkal együtt kerül kiszámlázásra.

ÉNMÁRKA KOMMUNIKÁCIÓ TANÁCSADÁS

Ezt a szolgáltatásomat azoknak találtam ki, akiknek az online kommunikációja még bizonytalan lábakon áll a social mediában. Ha nem tudod miről posztolj vagy bizonytalan vagy abban, hogy az általad írt írások elég jók-e, akkor itt vagyok és segítek. Tippeket, javaslatokat adok neked, igény esetén pedig átnézem és értékelem az írásaid.

Alkalmi vagy folyamatos együttműködésre van lehetőség max. HETI 1 alkalommal 13.500 ft-tól

HA NEM TALÁLOD AMIT KERESEL

Ha a fenti szolgáltatásaim között nem találsz kedvedre valót, akkor írd meg nekem, hogy milyen munkával bíznál meg. Az üzenetedre 1-2 napon belül válaszolok.

VÁLASZ H-P 48 ÓRÁN BELÜL