ahol a tartalom nem csak szöveg, hanem mondanivaló

Mutasd meg a benned élő hőst!

Mutasd meg a benned élő hőst!

Senkit nem a termékeiért vagy a szolgáltatásaiért szeretnek az emberek. A terméked vagy a szolgáltatásod persze lehet pöpec, sőt, törekedj is rá, hogy az legyen, ha nem csak illékony sikerre vágysz. Valójában azonban te vagy az, aki miatt vásárolnak tőled. Egy igazi hős a nagyvilágban, aki arra vállalkozott, hogy létrehoz valamit, amivel másoknak tud segíteni.

Mutasd meg hát a benned élő hőst!

Légy őszinte és ne szégyelld azt, aki voltál!

Minden hősnek van múltja

A történeted nem lehet teljes a múltad nélkül. Mit érdemes tudni rólad? Mivel foglalkoztál, mielőtt a saját utadra léptél és vállalkozni kezdtél? Hogy találtál rá önmagadra? Miből tudtad, hogy ez a vállalkozás lesz a szerelemprojekted?

Sose felejts el mesélni arról honnan jöttél, hiszen ennek tükrében tudod csak igazán megmutatni hol tartasz most. Minél mélyebbről indultál, minél több mindent kellett megtanulnod, annál nagyobb, értékesebb lesz mások szemében, amit elértél, ahova eddig eljutottál. Légy őszinte és ne szégyelld azt, aki voltál!

Minden hősnek van küldetése

Hiszem, hogy sokan vagyunk, akik nem kizárólag a pénzért és üzleti sikerekért kezdtünk el vállalkozni. Ennél sokkal, de sokkal többről van szó, hiszen belülről hajt minket valami. Egy eszme, egy gondolat, egy érzés, amibe 100%-ban bele akarunk állni.

Meséld el téged mi motivál arra, hogy nap, mint nap nekiállj dolgozni! Milyen cél, küldetés lebeg a szemed előtt? Ha a pénzt kivesszük a “képletből” miért éri meg számodra, hogy dolgozz? Mit adsz másoknak a munkáddal? Mit ad számodra, hogy adhatsz? A küldetés mindig valami olyasmi, ami túlmutat rajtunk és az önös érdekeinken.

A küldetés mindig valami olyasmi, ami túlmutat rajtunk és az önös érdekeinken.

A kihívások “kívülről nézve” sokkal izgalmasabbá teszik az utadat.

Minden hősnek van nehézsége

Hol volt, hol nem volt, elkezdtem vállalkozni és boldogan éltem, míg meg nem haltam. Jó lenne, ha ez a valóságban is így lenne! A helyzet azonban az, hogy a vállalkozással kezdődik az igazi hullámvasút. Egyszer lent, egyszer fent.

Az út tele van nehézségekkel, kihívásokkal, amiket meg kell tudnunk oldani, amiken túl kell jutnunk valahogy. Tudom, legszívesebben mélyen hallgatnál róluk, hiszen te is azt hiszed, ha nem minden mese habbal, akkor már nem is vagy érdekes. A dolog érdekessége, hogy ez pont fordítva van.

Mi volt a legnagyobb nehézséged? Mivel küzdesz most? Mi az, amitől azonnal inába száll a bátorságod? Mit kell leküzdened ahhoz, hogy elérd a céljaidat?

Ne feledd, mindannyian szeretjük az életszerű hősöket, akik egy kicsit olyanok, mint mi, egyszerű halandók. Vállalkozóként – bár lehet nem tudsz róla – sokak szemében te is egy ilyen hős vagy, igazi példakép, akire sokan felnéznek. Igazán viszont csak akkor tudnak rajongani érted, ha megmutatod az emberi, sebezhető oldalad is. Hajrá! ツ

logo-kicsi.png

OLVASNIVALÓ. SZERETETTEL. NEKED.

Ha tetszett az írásom, akkor várlak vissza legközelebb is. A Szövegműhely szakmai blogjában hetente olvashatsz friss bejegyzéseket, amik segítenek, hogy vonzó tartalmakat készíthess.Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük