Kapcsolódjunk

SZÖVEGMŰHELY POSTALÁDA

VÁLASZ, ÁRAJÁNLAT 24 ÓRÁN BELÜL

Együttműködési szándék esetén írd meg, hogy milyen munkával bíznál meg. Az üzenetedre legkésőbb egy napon belül válaszolok. Megírom, hogy tudom-e vállalni a megbízást, ha igen, milyen határidővel tudom teljesíteni azt. Egyedi megbízás esetén előfordulhat, hogy kérdéseket teszek fel a pontos árkalkulációhoz, majd azt követően írom meg, hogy mennyiért vállalom a szövegírást.

MI TÖRTÉNIK AZ ÁRAJÁNLAT ELFOGADÁSA UTÁN?

  1. Aláírjuk az írásos megállapodást.
  2. Leegyeztetjük a munka részleteit Messengeren vagy igény esetén egy legfeljebb 15-20 perces telefonbeszélgetésen keresztül.
  3. Projekttől függően átküldöm neked kitöltésre a szövegírós brief-emet, ami egy csomó kérdést tartalmaz. (Erre a telefonos egyeztetés mellett is szükség lehet.)
  4. Írok, írok, írok.
  5. A kész szövegeket e-mailben juttatom el hozzád, esetleg egy erre a célra kialakított online mappába teszem, ahol bármikor eléred.
  6. Ha szükségét érzed a változtatásnak, akkor a kérésednek megfelelően megcsinálom a módosításokat.
  7. E-mailben átküldöm a számlát 8 napos fizetési határidővel.

Ha kérdésed, kételyed van,

vagy érdekelnek a szövegírás tervezők,

akkor is várom a leveledet.

NÉHÁNY TUDNIVALÓ KAPCSOLATFELVÉTEL ELŐTT

MIT IGEN-MIT NEM?

áralku – nemmegbízóbarát megállapodás – igenweboldaltervezés – nemötletadás, javaslattétel – igen
együttműködés megállapodás, számlaadás nélkül – nem rugalmas szövegírás csomagok – igen weboldal SEO, kulcsszókutatás – nem szöveg optimalizálása kulcsszavakra – igen
kész szöveg teljes átírása – nemkész szöveg módosítása – igen marketingépítés – nem tartalomstratégia építés – igen

LEHETŐSÉGEK A TELEFONOS EGYEZTETÉSRE

H-P: 17-18 ÓRA KÖZÖTT

20 perc45 perc60 perc
eseti jellegű megbízás esetén: 1500 Ft eseti jellegű megbízás esetén: 3300 Ft eseti jellegű megbízás esetén: 4500 Ft
BLOGÉLÉNKÍTŐ ÉS POSZTPEZSDÍTŐ szövegírás csomag rendelése esetén ajándék WEBSZÖVEGELŐ
szövegírás csomag rendelése esetén ajándék
NAGY KOMMUNIKÁTOR
szövegírás csomag rendelése esetén ajándék

A szövegírás elmélyülést, ötletelést igénylő tevékenység, ezért csak a munkaidőmön kívül egy szűk idősávban fogadom a hívásokat. A megbízóimmal akkor beszélünk telefonon, amikor erre valóban szükség van, minden más esetben gond nélkül zajlik az együttműködésünk írásbeli kommunikációval (e-mailen, Messengeren). A szóban történő egyeztetésekről minden esetben kérek írásos összegzést, annak megspórolására a telefonbeszélgetés nem alkalmas.

SZÖVEGÍRÁS ÁRLISTA ESETI JELLEGŰ MEGBÍZÁSOKRA

Itt találod az eseti megbízásokra szabott szövegírás áraimat. Valószínűleg találsz nálam olcsóbb szövegírót is, de én 100%-ban odateszem magam, lelkiismeretesen dolgozom és tényleg gondom van rá, hogy elégedett legyél a munkámmal. Ez pedig ennyibe kerül:

blogbejegyzés: 4900 Ft-tól (350 szó) weboldal szöveg: 18.000 Ft-tól (500 szó) PR cikk: 4500 Ft-tól (2000 karakter)
social media poszt (Face, Insta stb.): 2800 Ft-tól kép nélkül (1500 karakter), 3800 Ft-tól képpel landing page szöveg: 20.000 Ft-tól (500 szó)brosúra, szórólap, egyéb reklámszöveg: 6.000 Ft-tól segédanyaggal, 10.000 Ft-tól segédanyag nélkül
hírlevél: 2800 Ft-tól (100 szó) szolgáltatási aloldal szöveg: 18.000 Ft-tól (500 szó)értékesítői magazin, tájékoztató füzet: 15.000 Ft-tól segédanyaggal, 20.000 Ft-tól segédanyag nélkül
személyre szabott tartalomterv vázlatos kidolgozással: 5.200 Ft-tól termékleírás/kategórialeírás: 1500 Ft-tól (700 karakter) szakértői cikk: 18.000 Ft-tól (1000 szó) brieffel + segédanyaggal

AZ ÁRAK PROJEKTTŐL, TÉMÁTÓL, TERJEDELEMTŐL FÜGGŐEN VÁLTOZHATNAK.

MIÉRT ENNYI AZ ANNYI?

Nekem nem az a célom, hogy írjak “valamilyen” szöveget, aztán megkapjam érte a jussomat. Szövegírás előtt időt fordítok arra, hogy ráhangolódjak a márkára és a már meglévő marketingtervbe ágyazva megtervezzem a tartalmat. A munkámhoz Buyer Personát építek, mert azt vallom, hogy a szövegírás akkor ér célba, ha az átadni kívánt üzenetnek van egy konkrétan behatárolható, ismert jellemzőkkel bíró címzettje, akit úgy ismerünk, mintha a barátunk lenne. És, ami a legfontosabb, értékes mondanivalóval tarkítom a szövegeimet amik által érdemessé válnak arra, hogy elolvassák őket.  

PÁR SZÓ A FIZETÉSRŐL

A FIZETÉS MINDEN ESETBEN UTALÁSSAL LEHETSÉGES.

Eseti jellegű megbízás:Szövegírás csomagrendelés:3 havi szövegírás csomagrendelés:
8 napos fizetési határidő 8 napos fizetési határidő 8 napos fizetési határidő
eseti elszámolásheti vagy havi elszámolás3 havi elszámolás

ELŐLEG:

50.000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉS ESETÉN 50% ELŐLEGET KÉREK

100.000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉS ESETÉN 80% ELŐLEGET KÉREK

LEHET TÖBBET KICSIT KEVESEBBÉRT

Ha a szövegeket nem eseti jelleggel, hanem csomagban kéred, akkor többet kapsz kevesebbért és extrák is járnak hozzá. Ezt az opciót akkor ajánlom neked, ha mindig friss, mondanivalóban gazdag olvasnivalóval szeretnéd várni az érdeklődőidet, ezzel ráerősítve az online márkajelenlétedre. Amennyiben ez a cél lebeg a lelki szemeid előtt, akkor mindenképp nézz rá a pakkjaimra. Az összeállításkor szempont volt a barátságos díjazás és a rugalmas alakíthatóság. Az árakat bontásban is feltüntettem, ha szeretnéd, akkor “kivehetünk” bizonyos elemeket, ezzel is pénzt spórolva neked.

TERÍTÉKEN:

BLOGÉLÉNKÍTŐ CSOMAG

POSZTPEZSDÍTÓ CSOMAG

WEBSZÖVEGELŐ CSOMAG

NAGY KOMMUNIKÁTOR CSOMAG

“MOST EZEKRE NEM FUTJA” CSOMAGOK

MIÉRT FONTOS SZÁMODRA (IS) AZ ÉRTÉKADÓ KOMMUNIKÁCIÓ?

A vállalkozói szféra egyre inkább az értékadás irányába mozdul el, mert az embereknek nagyobb igényük van a minőségre, mint valaha. Ha nem az értékadásra helyezed a fókuszt a kommunikációdban, akkor az általad közvetített üzenet elveszik az információs zajban, neked pedig esélyed sem lesz arra, hogy érvényesülj az értékesítők végtelen sorában. Az emberek a weboldalad, blogod, social felületeid láttán nagyjából másodpercek leforgása alatt eldöntik, hogy bizalmat szavaznak-e neked, vagy sem. A tartalmaid olvasásakor születik meg bennük az érzés, hogy kapcsolatba szeretnének-e lépni veled, hogy nálad szeretnének-e vásárolni, vagy inkább máshol keresik a megoldást a problémájukra. Ha “félre kommunikálsz”, ha nem viseled a szíveden a weboldalad, social média felületeid sorsát, akkor nem alakul ki bennük az “Igen, ezt akarom!” érzés.

Az üzeneted ne vesszen el csak azért, mert nem párosul hozzá tartalmas kommunikáció.

SZÖVEGMŰHELY KÖZÖSSÉG

Megértem, ha kicsit később döntenél. Addig is csatlakozz a Szövegműhely közösséghez a szövegírós kulisszatitkokért. Ha pedig úgy érzed, itt az ideje, hogy szárnyaljon az online kommunikációd, akkor dobj egy üzenetet a postaládámba.

FACEBOOK I INSTAGRAM I SZÖVEGMŰHELY MESÉK

SZÖVEGMŰHELY A BLOG.HU-N