Kapcsolódjunk

SZÖVEGMŰHELY POSTALÁDA

Együttműködési szándék esetén írd meg, hogy milyen munkával bíznál meg. Az üzenetedre legkésőbb 1-2 napon belül válaszolok. Megírom, hogy tudom-e vállalni a megbízást, ha igen, milyen határidővel tudom teljesíteni azt. Egyedi megbízás esetén előfordulhat, hogy kérdéseket teszek fel a pontos árkalkulációhoz, majd azt követően írom meg, hogy mennyiért vállalom a szövegírást. Akkor is várom az üzenetedet, ha kérdésed, kérésed van!

MI TÖRTÉNIK AZ ÁRAJÁNLAT ELFOGADÁSA UTÁN?

  1. Aláírjuk az írásos megállapodást.
  2. Leegyeztetjük a munka részleteit írásban pl. emailben vagy Messengeren.
  3. Projekttől függően átküldök neked egy személyre szabott brief-et.
  4. Megírom a szövegeket.
  5. A kész szövegeket e-mailben juttatom el hozzád, esetleg egy erre a célra kialakított online mappába teszem, ahol bármikor eléred.
  6. Ha szükségét érzed a változtatásnak, akkor a kérésednek megfelelően megcsinálom a módosításokat.
  7. E-mailben átküldöm a számlát 8 napos fizetési határidővel.

AKIK MÁR MEGTISZTELTEK A BIZALMUKKAL…

LÉGY VONZÓ A TARTALMAIDDAL!

Ha nem az értékadásra helyezed a fókuszt a kommunikációdban, akkor esélyed sem lesz arra, hogy érvényesülj a konkurenseid mellett. Az emberek a weboldalad, blogod, social felületeid láttán nagyjából másodpercek leforgása alatt eldöntik, hogy bizalmat szavaznak-e neked, vagy sem. A tartalmaid olvasásakor születik meg bennük az érzés, hogy kapcsolatba szeretnének-e lépni veled, hogy nálad szeretnének-e vásárolni, vagy inkább máshol keresik a megoldást a problémájukra. Ha “félre kommunikálsz”, ha nem viseled a szíveden a weboldalad, social média felületeid sorsát, akkor nem alakul ki bennük az “Igen, ezt akarom!” érzés.

Legyenek a te tartalmaid is értékesek, kreatívak & szerethetőek!

SZÖVEGMŰHELY KÖZÖSSÉG

Megértem, ha kicsit később döntenél – addig is csatlakozz a Szövegműhely kulisszatitkok csoportomhoz az extra tartalmakért és persze azért, hogy meglegyek, ha kellek.ッ Ha pedig úgy érzed, itt az ideje, hogy szárnyaljon az online kommunikációd, akkor írj nekem!

ITT IS MEGTALÁLSZ:

FACEBOOK I INSTAGRAM I SZÖVEGMŰHELY MESÉK

SZÖVEGMŰHELY A BLOG.HU-N