Kapcsolódjunk

SZÖVEGMŰHELY POSTALÁDA

Együttműködési szándék esetén írd meg, hogy milyen munkával bíznál meg. Az üzenetedre legkésőbb egy napon belül válaszolok. Megírom, hogy tudom-e vállalni a megbízást, ha igen, milyen határidővel tudom teljesíteni azt. Egyedi megbízás esetén előfordulhat, hogy kérdéseket teszek fel a pontos árkalkulációhoz, majd azt követően írom meg, hogy mennyiért vállalom a szövegírást. Akkor is várom az üzenetedet, ha kérdésed, kérésed van!

VÁLASZ 24 ÓRÁN BELÜL
H-P: 7-18

MI TÖRTÉNIK AZ ÁRAJÁNLAT ELFOGADÁSA UTÁN?

  1. Aláírjuk az írásos megállapodást.
  2. Leegyeztetjük a munka részleteit írásban pl. emailben vagy Messengeren.
  3. Projekttől függően átküldöm neked kitöltésre a szövegírós brief-emet, ami egy csomó kérdést tartalmaz.
  4. Írok, írok, írok.
  5. A kész szövegeket e-mailben juttatom el hozzád, esetleg egy erre a célra kialakított online mappába teszem, ahol bármikor eléred.
  6. Ha szükségét érzed a változtatásnak, akkor a kérésednek megfelelően megcsinálom a módosításokat.
  7. E-mailben átküldöm a számlát 8 napos fizetési határidővel.

AKIK MÁR MEGTISZTELTEK A BIZALMUKKAL…

LÉGY VONZÓ A TARTALMAIDDAL!

Ha nem az értékadásra helyezed a fókuszt a kommunikációdban, akkor esélyed sem lesz arra, hogy érvényesülj a konkurenseid mellett. Az emberek a weboldalad, blogod, social felületeid láttán nagyjából másodpercek leforgása alatt eldöntik, hogy bizalmat szavaznak-e neked, vagy sem. A tartalmaid olvasásakor születik meg bennük az érzés, hogy kapcsolatba szeretnének-e lépni veled, hogy nálad szeretnének-e vásárolni, vagy inkább máshol keresik a megoldást a problémájukra. Ha “félre kommunikálsz”, ha nem viseled a szíveden a weboldalad, social média felületeid sorsát, akkor nem alakul ki bennük az “Igen, ezt akarom!” érzés.

Legyenek a te tartalmaid is értékesek, kreatívak & szerethetőek!

SZÖVEGMŰHELY KÖZÖSSÉG

Megértem, ha kicsit később döntenél – addig is csatlakozz a Szövegműhely kulisszatitkok csoportomhoz az extra tartalmakért és persze azért, hogy meglegyek, ha kellek. (: Ha pedig úgy érzed, itt az ideje, hogy szárnyaljon az online kommunikációd, akkor írj nekem!

ITT IS MEGTALÁLSZ:

FACEBOOK I INSTAGRAM I SZÖVEGMŰHELY MESÉK

SZÖVEGMŰHELY A BLOG.HU-N